Preinscripció 2015-2016

Presentació sol·licituds ESO: del 10 al 17 de març de 2015. SOL·LICITUD DE PREINSCRIPCIÓ

ESO JORNADA DE PORTES OBERTES. 4 de MARÇ de 2015. de 19:00 a 20:00

Presentació sol·licituds Batxillerat i Cicles formatius de grau mitjà: del 12 al 19 de maig de 2015

Universitat de Girona: Jornada de Portes Obertes

El 20 de febrer, els alumnes que cursen 2n de Batxillerat al nostre Institut van participar a la Jornada de Portes Obertes de la UdG, amb altres milers de futurs universitaris de les comarques gironines.
Van assistir a un mínim de dues sessions d'orientació dels estudis i especialitats que més els interessaven. Va ser d'allò més profitós. També van visitar els espais universitaris, dels tres Campus gironins, el del Barri Vell, del Central i el de Montilivi.

V JORNADA DE DELEGATS DEL GIRONÈS

El divendres 6 de febrer, els delegats i delegades i els subdelegats i subdelegades de 2n d’ESO de l’institut vam anar a Fornells de la Selva (a la Sitja) on vam fer molts tallers, juntament amb delegats d’altres instituts del Gironès.

Taller de famílies

ESQUIADA 2015

Arribada la neu i el fred, els nostres alumnes de primer de batxillerat i cicles van tornar a tenir l'oportunitat de gaudir de la pràctica d'esquí o surf de neu. Aquesta activitat didàctica organitzada pel departament d'Educació Física des de ja fa més de vint anys, es va dur a terme del 4 al 6 de Febrer a la Cerdanya. Aquest any, vam compartir autobús amb els alumnes del Institut Narcís Xifra que realitzaven la sortida els mateixos dies.

Sortida de 4t d’ESO a la colònia Vidal

Amb una mica de fred concentrat sobretot als peus, els alumnes de 4t van visitar la Colònia Vidal de Puig-Reig.

 

ACTE DE CLOENDA DE L’ANY SUNYER

El passat 30 de gener a l’Institut Salvador Espriu de Salt es va celebrar la cloenda de l’any Salvador Sunyer. L’acte va consistir en la lectura de la biografia d’aquest home que ha estat una persona il.lustre i un personatge públic de primer ordre. Els alumnes van despenjar totes les pancartes que hi havia repartides per l’institut, on es recollien paraules que s’havien seleccionat de les obres de Sunyer, i les van donar al director; Roser Busquets, Natàlia Almansa, Anna Clarió i Meryem Driouich van fer una lectura dramatitzada del Retaule de Nadal i els alumnes de l’optativa de música de 4t d’ESO van interpretar la cançó Mirall de pau.

Pàgines