Preinscripció 2015-2016

Preinscripció ESO: Publicació de les llistes de sol·licituds amb la puntuació provisional: 27 de març de 2015.( trobareu les llistes penjades al taular d'anuncis de l'entrada del centre). Termini per presentar reclamacions: del 7 al 9 d'abril de 2015.

 

Presentació sol·licituds Batxillerat i Cicles formatius de grau mitjà: del 12 al 19 de maig de 2015. Jornada de portes obertes: 6 de maig de 2015 a les 18:00 hores

SANT JORDI 2015

Convocatoria del conurs literari i artístic Sant Jordi 2015

SORTIDA A LA POTABILITZADORA DE MONTFULLÀ

El dimarts 24 de març els alumnes de 2n d’ESO van visitar la planta potabilitzadora d’aigua, situada a Montfullà. En aquestes instal·lacions van poder veure el circuit que fa l’aigua des de que entra, provinent del riu Ter, fins que surt per anar als dipòsits que conduiran aquesta aigua potable fins a les llars. Van entendre alguns dels processos de tractament de l’aigua que ja havien estudiat a classe, com la filtració, la decantació,... i van estar a la sala de control des d’ on es té cura que tot funcioni correctament i es detecta qualsevol incident.

El projecte d'EspriuTV es presenta a Ràdio Salt

El dimarts 24 de març, a Ràdio Salt, dins del programa d'actualitat "L'altra visió" , que presenta la la Salima Abdessamie, es va parlar extensamnet del projecte de Comunicació audiovisual del nostre Institut, EspriuTV.

SORTIDA A EXPOSICIÓ I MUSEU DE L'AIGUA

Els dies 13 i 16 de març l’alumnat de 2n d’ESO va realitzar una sortida a la Factoria Cultural Coma Cros de Salt per visitar el Museu de l’Aigua i l’exposició La esfera del agua, produïda pel CSIC i Aqualogy en el marc de la commemoració de l’Any Internacional de l’Aigua 2013 declarat com a tal per la UNESCO.

4 ALUMNES DE 2n D'ESO A LA 38a EDICIÓ DEL CONCURS DE RELAT BREU COCA-COLA

Les alumnes Fatoumata Touray, Elisabeth Trigueros, Tania caliwara i Ouarda Khchichou van participar el passat dissabte 21 de març al concurs de redacció de la Coca-cola que es convoca ininterrompudament des de fa 38 anys.

PREMI PEL TREBALL DE RECERCA D’AMINA AISSATI EN L’ÀMBIT FARMACÈUTIC

El dimecres 18 de març es van lliurar, a la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona, els premis Concòrdia-Fedefarma a Treballs de Recerca relacionats amb l’àmbit farmacèutic. La nostra alumna Amina Aissati, de 2n Batxillerat ha obtingut el segon premi, dotat amb 100 € i un diploma acreditatiu.

Pàgines