SANT JORDI 2015

Convocatoria del concurs literari i artístic Sant Jordi 2015

Preinscripció 2015-2016

Preinscripció ESO: Publicació de les llistes de sol·licituds amb la puntuació definitiva: 14 d'abril de 2015.Publicació de l'oferta final: 5 de maig de 2015.Publicació de les llistes d'alumnes admesos: 12 de maig de 2015

Presentació sol·licituds Batxillerat i Cicles formatius de grau mitjà: del 12 al 19 de maig de 2015. Jornada de portes obertes: 6 de maig de 2015 a les 18:00 hores

PARTICIPACIÓ AL CONCURS DE LECTURA EN VEU ALTA

Dimarts passat, 16 de març, els alumnes de 1r i 4t d’ESO de l’Espriu van participar a l’XI è certamen de lectura en veu alta que es va celebrar al teatre de l’Institut Vicens Vives. Una alumna de 1r, Mar Recuero, formava part del grup “Corsaris” d’alumnes de 1r cicle de l’ESO i Harriet Asubonteng, Maryem Benamar i Naisatou Fofana, eren al grup de "Tropa de Corsaris”, d’alumnes de 3r i 4t, fent una lectura dramatitzada a tres veus.

 

SABEM UTILITZAR L'ORDINADOR SENSE PANTALLA?

El dilluns 23 de març l'alumnat de cicle formatiu va poder experimentar com pot utilitzar un ordinador una persona amb discapacitat visual. No poder utilitzar una eina com un ordinador, un mòbil, o una tauleta, pot ser un impediment perquè la gent es pugui relacionar socialment a través de les noves tecnologies.

SORTIDA A LA POTABILITZADORA DE MONTFULLÀ

El dimarts 24 de març els alumnes de 2n d’ESO van visitar la planta potabilitzadora d’aigua, situada a Montfullà. En aquestes instal·lacions van poder veure el circuit que fa l’aigua des de que entra, provinent del riu Ter, fins que surt per anar als dipòsits que conduiran aquesta aigua potable fins a les llars. Van entendre alguns dels processos de tractament de l’aigua que ja havien estudiat a classe, com la filtració, la decantació,... i van estar a la sala de control des d’ on es té cura que tot funcioni correctament i es detecta qualsevol incident.

El projecte d'EspriuTV es presenta a Ràdio Salt

El dimarts 24 de març, a Ràdio Salt, dins del programa d'actualitat "L'altra visió" , que presenta la la Salima Abdessamie, es va parlar extensamnet del projecte de Comunicació audiovisual del nostre Institut, EspriuTV.

SORTIDA A EXPOSICIÓ I MUSEU DE L'AIGUA

Els dies 13 i 16 de març l’alumnat de 2n d’ESO va realitzar una sortida a la Factoria Cultural Coma Cros de Salt per visitar el Museu de l’Aigua i l’exposició La esfera del agua, produïda pel CSIC i Aqualogy en el marc de la commemoració de l’Any Internacional de l’Aigua 2013 declarat com a tal per la UNESCO.

Pàgines