Preinscripció 2015-2016

Preinscripció ESO:Publicació de les llistes d'alumnes admesos: 12 de maig de 2015. Període de matrícula a ESO: primer curs d'ESO: del 8 al 12 de juny de 2015, ambdós inclosos.

Preinscripció Batxillerat i Cicles formatius de grau mitjà:Publicació de les llistes de sol·licituds amb la puntuació provisional: 27 de maig  de 2015.

Xerrada CFGM

L'alumnat de 1r de cicle formatiu va ser convidat el dia 13 de maig a una xerrada d'emprenedoria. Van sortir amb autobús a primera hora del matí per anar a l'Espai  Caixa de Girona per escoltar les experiències de:

  • Joan Jaile – creador de l’empresa Music Gates
  • Jordi Reixach – creador de l’empresa Minimilks (una agència de publicitat i comunicació)
  • Lloreç Bové – Codiwise

Temps de flors

Divendres 15 de maig, va tenir lloc la sortida anual a Girona Temps de Flors amb els alumnes de 1r de Batxillerat que organitza el Departament de Llengües Estrangeres amb la col·laboració dels Departaments de Filosofia, per la utilització del material de vídeo per part d'alguns alumnes i de Català, amb una xerrada sobre les llegendes més representatives de la ciutat, a càrrec de la Irene Muñoz.  L'objectiu de la sortida fou realitzar entrevistes a visitants de parla anglesa com a base del treball de llengua anglesa per grups.

Espriu TV, una experiència que arriba a un llibre

El 12 de maig s’ha presentat a la nova Biblioteca Carles Rahola, de Girona, el llibre “Educacions. 40 veus sobre educació i societat", publicat per la nova publicació periòdica en paper i online “El Diari de l’Educació”, de la Fundació Periodisme Plural.

"L'Institut Espriu i la Coma Cros al centre del Dia d'Europa"

El divendres 8 de maig, vigília del Dia d’Europa (que se celebra cada 9 de maig a tota la UE), 160 estudiants de 1r de Batxillerat de 4 instituts gironins es van reunir a l’Auditori de la Factoria Cultural Coma Cros, de Salt, per a debatre junts sobre el tema de l’Any europeu 2015. Enguany l’objecte d’estudi d’aquesta jornada acadèmica ha estat “el desenvolupament”.

Reunió de pares i mares de 4t d'eso

Reunió de pares i mares de 4t d'eso

Dimecres 13 de maig de 2015

20:00 hores Aula Magna

"Què hi ha desprès de l'ESO"

SETMANA DE L’ACTIVITAT FÍSICA I LA SALUT

Un cop més aquest any el nostre institut ha participat a les activitats organitzades per l’Ajuntament en motiu de la “Setmana de l’Activitat Física i la Salut”.

Pàgines