Preinscripció 2015-2016

Preinscripció ESO: Publicació de les llistes de sol·licituds amb la puntuació provisional: 27 de març de 2015.( trobareu les llistes penjades al taular d'anuncis de l'entrada del centre). Termini per presentar reclamacions: del 7 al 9 d'abril de 2015.

 

Presentació sol·licituds Batxillerat i Cicles formatius de grau mitjà: del 12 al 19 de maig de 2015. Jornada de portes obertes: 6 de maig de 2015 a les 18:00 hores

SORTIDA A EXPOSICIÓ I MUSEU DE L'AIGUA

Els dies 13 i 16 de març l’alumnat de 2n d’ESO va realitzar una sortida a la Factoria Cultural Coma Cros de Salt per visitar el Museu de l’Aigua i l’exposició La esfera del agua, produïda pel CSIC i Aqualogy en el marc de la commemoració de l’Any Internacional de l’Aigua 2013 declarat com a tal per la UNESCO.

4 ALUMNES DE 2n D'ESO A LA 38a EDICIÓ DEL CONCURS DE RELAT BREU COCA-COLA

Les alumnes Fatoumata Touray, Elisabeth Trigueros, Tania caliwara i Ouarda Khchichou van participar el passat dissabte 21 de març al concurs de redacció de la Coca-cola que es convoca ininterrompudament des de fa 38 anys.

PREMI PEL TREBALL DE RECERCA D’AMINA AISSATI EN L’ÀMBIT FARMACÈUTIC

El dimecres 18 de març es van lliurar, a la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona, els premis Concòrdia-Fedefarma a Treballs de Recerca relacionats amb l’àmbit farmacèutic. La nostra alumna Amina Aissati, de 2n Batxillerat ha obtingut el segon premi, dotat amb 100 € i un diploma acreditatiu.

Consurs de fotografia matemàtica

El passat 25 de març es va celebrar l’acte de lliurament de premis del concurs de fotografia matemàtica organitzada pel departament de matemàtiques. Aquest concurs està organitzat en tres categories: primer cicle d’ESO, segon cicle d’ESO i Batxillerat-Cicles i vol fer reflexionar als alumnes sobre la importància de les matemàtiques en la vida quotidiana, doncs estem envoltats de formes geomètriques amb les quals interactuem, sense adonar-nos de les matemàtiques necessàries per la seva construcció.

Donació de sang

Exposició del treball de recerca de l'Afra Boix a l'espai Marfà

El passat dissabte 14 de març, l’Afra Boix, alumna de segon de Batxillerat va presentar el seu treball de recerca sobre la vespa asiàtica (Vespa betulina) amb una ponència inclosa en les 7es Jornades del Medi Natural a Girona.Va ser una exposició distesa i entenedora que va rebre felicitacions i reconeixements per part dels altres assistents, altres estudiants i professors de batxillerat i alumnes i docents de l’universitat de Girona (UdG) . http://www2.girona.cat/ca/educacio_jornadesmedinatural

Pàgines