Esteu aquí

L’ESPRIU DEBUTA A LA LLIGA CATALANA D’ESCACS 2020

El passat diumenge 26 de gener l'equip D del Club Santa Eugènia, format per alumnes del nostre institut, va debutar a la Lliga Catalana d'Escacs 2020 a la Tercera Gironina-Grup Nord. L'equip es va desplaçar a Olot per jugar contra l'equip F de l’històric Club Escacs Olot. Aquest primer desplaçament va ser tota una aventura per als participants, que a les vuit del matí ja eren a l'institut per sortir cap a la Garrotxa.

En aquesta ronda els nostres representats van ser en Zakariya Emoula (1r BAT), en Quim Díaz (1r BAT), en Justin Medina (2n ESO) i el delegat de l’equip, en Joan Alsina, que va haver de jugar al tauler 1 per una baixa d’última hora. Al llarg de la competició aniran participant la resta d’alumnes que formen l’equip, l’Àlex Pizarro (1r BAT), la Hanan Seraj (1r ESO), en Samir Seraj (4t ESO) i l’exalumne Hugo Barrientos.

La primera victòria de l'equip la va aconseguir el debutant Justin Medina que, jugant amb blanques al tauler 4, no va donar cap possibilitat al seu rival. Als altres tres taulers les partides van ser molt més disputades però, després de tres hores de joc, el nostre equip no va poder aconseguir puntuar davant de jugadors molt més experimentats.

La propera jornada serà el diumenge 2 de febrer i el nostre equip jugarà com a local al Centre Cívic Santa Eugènia de Girona contra el Banyoles C; una nova oportunitat per als nostres alumnes de seguir creixent com a jugadors d’escacs.