Esteu aquí

Carta del Director dels SSTT de Girona

Tornem a la normalitat.

Sembla que les inclemències meteorològiques van arribant a fi, encara que seguirem patint durant uns dies les conseqüències hidrològiques en forma de desbordament de rius i rieres en determinades zones i encara tardarem més a normalitzar les moltes destrosses que, a tot el territori, ha provocat el temporal Glòria.

En qualsevol cas us comuniquem que a partir de demà divendres 24 de gener de 2020 es restableix la total normalitat i s’obriran tots els centres educatius de la demarcació dels Serveis Territorials del Departament d’Educació a Girona. Evidentment que on hi hagi qualsevol afectació local s’haurà d’avaluar per la corresponent direcció i per l’alcalde o alcaldessa del municipi. En tot cas s’haurà de comunicar a aquesta Direcció.

Voldríem agrair a tothom  –direcció, docents, alumnat i famílies- la seva comprensió en les decisions preses donada l’excepcionalitat de la situació i la implicació de tots per tal de fer-les efectives.

Amb la col·laboració de tothom s’han evitat desplaçaments innecessaris, s’han controlat moltes situacions i s’ha alliberat a Mossos d’Esquadra, Bombers, Policia Local, personal mèdic, Protecció Civil, etc. de determinades obligacions, de tal manera que han pogut centrar tots els seus esforços en les situacions realment preocupants o en les emergències. Gràcies a tots i a totes.