Esteu aquí

Comunicat del Departament d'Educació pel Dimecres 22-01-2020

Us fem saber que les darreres informacions de què disposem són que la previsió de la situació meteorològica empitjori durant la propera nit.

En la reunió de coordinació mantinguda aquesta tarda amb els diferents departaments de la Generalitat a Girona, presidida per l’Hble.Sr. Miquel Buch, conseller d’Interior, s’ha informat del previsible empitjorament de l’actual situació meteorològica.

Per tant, us recomanem la no mobilitat ni l’obertura de centres a les comarques de l’Alt Empordà, el Baix Empordà, la Selva, el Gironès i el Pla de l’Estany. Cal, però, que aquesta decisió sigui presa per l’alcalde o alcaldessa del municipi, com a responsable de protecció civil i tal com preveu la normativa.

En qualsevol cas, cal seguir pendents dels comunicats de Protecció Civil, que es difondran al llarg d’aquesta tarda i de la nit.

Als centres que demà romandran tancats haurà d’haver-hi una persona de l’equip directiu, durant el matí, per tal de garantir que qualsevol família tingui la informació del seu tancament durant el dimecres, 22 de gener de 2020.