Esteu aquí

SORTIDES CURRICULARS DELS ALUMNES CAFEMN

Els alumnes del Cicle MItjà de Conducció d'activitats físicoesportives en el medi natural han realitzat vàries sortides durant el mes de novembre i desembre per  posar en pràctica els coneixements adquirits a l'aula. Després d'haver pujat el Bastiments, el 31 d'octubre ens vam desplaçar al Baix Empordà per desenvolupar una ruta pel litoral català fent senderisme i caiac de mar a la Platja Castell. Els alumnes van aprendre a diferenciar la fauna i flora mediterrània i la subalpina entre d'altres coses.
 
El mes de novembre i desembre hem dues sortides recorrent tres comarques més; pel ripollès pujant el Taga des de Pardines i per la Garrotxa i Osona fent una volta circular pujant el Puigsacalm pels Ganxos Vells i baixant pel Coll de Bracons. Aquestes dues sortides van ser molt interessants ja que hem pogut treballar  quines precaucions prendre i com resoldre les situacions quan està la muntanya enfarinada o quan hi ha baixa la boira enmig d'una sortida. 
I seguirem el 20230 gaudint i aprenent de la muntanya i el nostre entorn natural. Ara toca descansar i agafar forces!  Bones Festes a tots i a totes!