Esteu aquí

Alumnes de Batxillerat al Fòrum Impulsa !

Per a un noi o nois de setze o disset anys mai és fàcil trobar-se amb persones que hagin aconseguit fites altes en la vida, sovint començant des de baix. per això és una sort que un grup de quinze alumnes de l’Institut Salvador Espriu estiguin entre els participants del Fòrum Impulsa 2014 que se celebrarà a final de juny al Palau de Congressos de Girona.
A la imatge en veieu alguns dels de 1r de Batxillerat, però són un bon grupet – més ampli – els que han obtingut la invitació participant a la Jornada de Filosofia del desembre  o a l’acte acadèmic del Dia d’Europa de maig. Moltes de les sessions es faran en anglès i està previst que hi hagi trobades amb qui ells contactin (a través del Networking previ  Entre els ponents, que es poden consultar al web, hi ha el creador de la Wikipèdia, l’inventor del les identitats a Internet, l’expresident del Banc Mundial James D. Wolfensohn, el creador del moviment col·laboratiu OuiShare, Antonin Léonard, i Josu Jon Imaz, conseller delegat de Repsol. Més informació
Aquest Fòrum, que se celebrarà els dies 26 i 27 de juny al Palau de Congressos  ha arribat a la 5a edició: vol ser altaveu de projectes i iniciatives d’èxit basats en la col·laboració. Dues novetats d’aquest any són les Open Sessions que oferiran un ampli ventall de propostes obertes a diferents públics; i també els Close Encounters . Les dues activitats se celebraran a diferents punts de la ciutat de Girona.

Ens trobem al Fòrum Impulsa!