Esteu aquí

CFGM JARDINERIA FLORISTERIA “IN SPRING “

Aquesta  primavera els alumnes de 1r i 2n de jardineria se’ls ha girat molta feina :

El passat 6 de maig els alumnes de 1r de jardineria van rebre la visita de 2 especialistes de topografia de l’empresa Agustí i Masoliver S.A. (AMSA). És una constructora que es dedica des dels seus inicis  a tot tipus d’obra pública i privada . En Jaume Surroca i l’Enric Fernádez que van ensenyar-los els materials que s’usaven abans i actualment en topografia i van practicar en cadascun d’ells dins del recinte de l’Institut i també a fora.

Un cop finalitzada la jornada formativa amb els topògrafs vam seguir l’itinerari del dia cap a les Deveses de Salt on ens hi esperava el professor catedràtic i biòleg Joan Font que va guiar-nos i explicar-nos la principal flora de la zona (aprop del riu Ter) aprofitant que tots els arbres caducifolis ja tornaven a tenir fulles.

Entre el 8 i el 10 de maig els alumnes de 1r i 2n de Jardineria vam col·laborar dies abans del “Temps de Flors” en el projecte “Vora” de l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Girona. Aquesta col·laboració va consistir en la neteja recuperació i condicionament dels jardins del Mirador de la Reina Civila .

Al llarg de la 2a setmana de maig els alumnes de 1r de jardineria no van deixar la maquinària i van continuar la neteja de les zones verdes però en aquest cas en el mateix Institut Salvador Espriu i voltants.

El passat divendres 17 de maig va tocar parar motors i vam visitar els resultat de la feina feta i també els treballs de composicions florals realitzats per altres Instituts entre altres a “Temps de Flors” .

I per acabar al llarg dels mesos d’abril i maig els alumnes de 2n que no han realitzat el DUAL; han portat a terme diferents projectes dins el mòdul de síntesi: Implantació d’una zona de mix flowers a la Rotonda de Donació de Sang (Salt) davant de l’EUSES, completant la col·locació de les 21 jardineres de crasses, cactus, planta de temporada i aromàtiques de l’ampit de les finestres de les aules d’informàtica i taller de tecnologia 2 i per últim l’ambientació floral de les portes obertes del passat 8 de maig.