Esteu aquí

Visita a la seu de l'empresa SWHosting de 2n SMX

Dilluns 8 d'abril els alumnes de 2n curs del cicle d'informàtica varen fer una visita a les instal·lacions que l'empresa SWHosting (www.swhosting.com) a Fornells.

L'empresa SWHosting és una empresa dedicada a oferir serveis d'internet a altres empreses. El més conegut dels serveis és el de hosting (allotjament de pàgines web), però aquesta empresa ofereix també altres serveis com són serveis de cloud, d'administració, de ciberseguretat, entre molts d'altres. Disposa d'un centre de processament de dades (CPD) a Fornells i un segon centre a Madrid, amb replicació entre ells, de forma que pot oferir un alt nivell de seguretat als seus clients.
 

La visita va ser molt instructiva i es va dividir en dues parts:
- una visita guiada al centre de processament de dades, on ens varen observar la seva infraestructura física, acompanyada d'una àmplia explicació dels diferents elements.
- una xerrada tècnica sobre els dominis d'internet i el seu sistema de gestió, amb comentaris addicionals sobre el funcionament dels serveis d'allotjament i sobre seguretat informàtica.