Esteu aquí

TENIM ARTISTES A L’AULA GRÀCIES A LA INICIATIVA DE A TEMPO. ARTS I FORMACIÓ

L’última setmana de març,l’alumnat de 3r d’ESO del nostre centre va rebre la visita de lagran dramaturga gironina Cristina Clemente, escriptora formada a l'Institut del Teatre de Barcelona i a la Sala Beckett i autora de molts dels guions de les sèries que veiem a TV3, i de l’actor i director teatral Alejandro Santaflorentina.

Aquesta activitat,Artistes a l'Aula, ha estat possible gràcies a tot un seguit de recursos que ens ofereix A Tempo.Arts i Formació. Aquesta iniciativadesenvolupa nous recursos per a treballar amb els nois i noies de forma diferent i més dinàmica, basant-se en eines artístiques i tècniques de creativitat.

A l’hora de Català, la Cristina i l’Alejandro van dividir la classe en grups de quatre i els van animar a crear una història improvisada. Ben aviat van anar sortint moltes idees.Dos dels grups la van representar davant dels companys, aconseguint captar la seva atenció, i,finalment, l’aplaudiment de tots.

És aquesta una manera magnífica de fer que les arts escèniques entrin a les escoles i als instituts i de potenciar així les relacions entre el món cultural i educatiu gironins.  

Des d’aquí felicitem a d’'A Tempo. Arts i Formació' per aquesta bonica iniciativa!