Esteu aquí

Directora, Professores i membre del PAS del Liceo de Palermo a Salt

Aquest passat dimarts dia 26 de març es va iniciar un projecte job shadowing, d' observació de bones pràctiques, entre el nostre centre i el centre italià Benedetto Croce. Les representants de l' institut de Palermo ( dues docents, la directora i personal de l' administració) van ser rebudes pel nostre director en una recepció a la biblioteca. A continuació van compartir un esmorzar en  el pati de la font, acompanyades per diferents membres de la nostra comunitat educativa.( L' esmorzar ha estat organitzat per la Sonia Méndez i la Susana Rojo)

Durant aquests dies participaran en diverses activitats de centre i observaran la pràctica docent en les nostres aules, com també la de direcció i lideratge.

Ahir dijous dia 28 de març les nostres hostes italianes ,conjuntament amb alguns alumnes de 1r BAT han fet un recorregut per la ciutat de Girona. La primera visita ha estat a càrrec de Josep Maria Anglès, qui va ser  professor i director del nostre centre durant molts anys. Hem pogut descobrir els tresors del gòtic i romànic presents  a la catedral de Girona i la basílica de Sant Felix. A continuació ens hem desplaçat al Museu del Cinema on els nostres alumnes han participat en una visita guiada en llengua anglesa.