Esteu aquí

L’ESPRIU SOLIDARI

VOLUNTARIS DE 3r D’ESO DE L’INS S. ESPRIU EXPLIQUEN A ALUMNAT DE PRIMÀRIA QUE DONAR SANG ÉS DONAR VIDA…A TRAVÉS D’UN CONTE!

Alumnes voluntaris de tercer d’ESO del nostre centre han volgut col·laborar amb la campanya de Donació de Sang a partir d’un bonic projecte del BANC DE SANG I TEIXITS DE CATALUNYA que consisteix en explicar un conte titulat “La història del superherois de la sang” als alumnes de tercer de primària delSilvestre Santalói de l’escola Les Deveses, ambdues de Salt, amb la intenció de conscienciar-los, des de ben petits, del fet que donar sang és donar vida.Després, aquests alumnes han dibuixat els superherois del conte i ens els han regalat!

És un projecte idoni que permet al nostre alumnat aportar el seu gra de sorra per aconseguir que els nensd’avui puguin esdevenir futurs donants, i, per tant, salvar vides.

RECORDEU!

Podeu venir a l’institut Salvador Espriu a donar sang el dia 11 d’abril de 10h a 13h i de 16h a 19h.

Per donar sang, cal ser majors de 18 anys i menors de 65 anys, pesar 50 quilos o més i no anar-hi en dejú. És recomanable menjar abans d’anar a una donació. Recordeu tambéque és important donar sang assíduament… perquè caduca!