Esteu aquí

L’alumnat del CFGM de Jardineria i Floristeria s’apropen a empreses del sector primari a través de les Jornades professionals organitzades per l’Espai Municipal d’Ocupació de Salt (EMO)

Els passats dies 11 i 12 de març, l’EMO de l’Ajuntament de Salt va organitzar la jornada sobre els sectors professionals “Treballa al sector primari”, dirigida a persones interessades en treballar en el sector a l’aula de formació de l’EMO.

Durant les jornades tres empreses del territori ( Verdures Can Masó de Salt, la Jardineria El Sitjar i l’empresa familiar Anela Fruits) van explicar el funcionament del sector, els serveis que oferien i el perfil i les competències que havien de tenir les persones que hi treballen. Les empreses van donar a conèixer la seva experiència emprenent en el sector i van donar consells a les persones que hi vam participar entre ells l’alumnat del CFGM de Jardineria Floristeria.

(Més informació de les jornades a la pàgina web de l’EMO)

El dimarts 12 de març sortint de la jornada teníem concertada una visita amb en Xevi de la brigada de l’Ajuntament de Salt per realitzar una visita tècnica del tractor, les seves parts i el seu ormeig agrícola (accessoris de la maquinària). Ell juntament amb un seu company treballador, en Víctor, molt amablement ens van explicar i ensenyar com es munten i desmunten els diferents accessoris i on i com van connectats els sistemes d'ancoratge i de transferència del moviment.