Esteu aquí

ALUMNES DE L’AULA D’ACOLLIDA DE L’ ESPRIU: ACTORS CONSOLIDATS!

Alumnes nouvinguts actuen a la biblioteca Bohigas de Salt amb l’obra El vestit de l’emperador de la mà del projecte Arrelarreu, d’Omnium Cultural.

Arrelarreu és un  projecte d’aprenentatge i servei comunitari dut a terme amb estudiants de les aules d’acollida de secundària. L’institut Salvador Espriu integra aquesta iniciativa teatral com una metodologia més per afavorir l’ús del català del nostre alumnat nouvingut.Hem comptat, pels assajos, amb la inestimable ajuda de la Sabina, membre de la formació teatral El Galliner, escola de teatre de  referència en pedagogia teatral a les comarques gironines.

Aquests alumnes van representar, el passat dimecres dia 20 de març, un conte clàssic conegut per tots: El vestit de l’emperador, ideal per al públic assistent a la biblioteca: infants de primària que en van gaudir d’allò més.
Els objectius d’aquesta iniciativa són reforçar l’expressió oral i escrita a més de les pròpies tècniques d’expressió no verbal, potenciant així la seva autoestima. És una bona manera d’acostar la literatura a través de l’anàlisi dels contes i millorar el vincle del centre amb les biblioteques del nostre entorn.
La representació va ser tot un èxit, aconseguint arrencar forts aplaudiments de tota la sala.
Des d’aquí volem felicitar els nostres actors i actrius per la seva brillant actuació.