Esteu aquí

Lliga catalana d’escacs:Espriu 2 - Sant Gregori “B” 2

El diumenge 17 de febrer l'equip D del Club d'Escacs Santa Eugènia, format per alumnes del nostre institut, va aconseguir un gran empat contra el potent Sant Gregori B.

El nostre equip va jugar la cinquena ronda de la competició com a local al Centre Cívic Santa Eugènia. En aquesta jornada va arribar la primera victòria en una competició oficial de l’alumne Samir Seraj de 3r ESO, que va aconseguir el primer punt pel nostre equip. D’altra banda, també cal destacar l’actuació d’en Zacariya Emoula, 4t ESO, que amb dues torres i un alfil contra una torre i dos alfils va estar molt a punt de guanyar al veterà i experimentat Rafael García, amb 1804 punts Elo. En tot cas, els  quatre jugadors de l’equip varen fer un gran esforç de concentració durant les seves partides i van seguir acumulant experiència i coneixements.
A la propera jornada del diumenge 24 de febrer l’equip farà l’últim desplaçament de la lliga i viatjarà a la Garrotxa per jugar contra l’històric Club Escacs Olot, fundat l’any 1948.
 Salut i escacs!