Esteu aquí

DUES VICTÒRIES DE L'ESPRIU A LA LLIGA CATALANA D’ESCACS 2019

El passat diumenge 3 de febrer l'equip D del Club d'Escacs Santa Eugènia, format per alumnes del nostre institut, va aconseguir les dues primeres victòries a la Lliga Catalana d'Escacs 2019.

El nostre equip va jugar la tercera ronda de la competició com a local contra els Peons de Tossa de Mar B. La primera victòria la va aconseguir en Vladyslav Kaloshyn, jugant amb blanques. Després de coronar un peó, el seu rival ja no va tenir opció de remuntar la partida i en Vladyslav va aconseguir el primer punt pel nostre equip i la seva primera victòria en una competició oficial.

La segona victòria va arribar de la mà del nostre jugador més experimentat, en Zakariya Emoula. Després de dues jornades estant molt a punt de guanyar la seva partida, aquesta vegada en Zakariya no va desaprofitar un avantatge de dos peons per acabar obtenint la victòria i provocant així un empat final a dos punts entre els dos equips.

La propera jornada serà el diumenge 10 de febrer, i l’equip farà el segon desplaçament de la lliga per jugar contra un dels equips que encapçala la classificació, el CER de l’Escala.

Salut i escacs!