Esteu aquí

Elizabeth Casanoves, actriu de l'obra "Kassandra" a l'Espriu

El passat 19 d'Octubre, 20 alumnes de 4t d'ESO i de 2n de Batxillerat van anar a la preestrena de Kassandra", una obra protagonitzada per l'actriu Elisabet Casanoves que es presentava  dins el programa de Temporada Alta.

"A partir del mite de Casandra, Sergio Blanco va escriure en una llengua que no era la seva, un monòleg en el qual l'heroïna troiana amb uin anglès molt precari de migrant contemporània, venedora de productes de contraband, pretén explicar la seva història i desmitificar el seu propi mite." (sinopsis Temporada Alta)

Avui aquests mateixos alumnes gràcies a Atempo, que promou l'apropament dels artistes a les aules, han tingut la oportunitat de conèixer a l'actriu en directe!
Durant  una hora i mitja,  l'Elizabet Casanoves ha explicat com va iniciar-se al món de l'espectacle als seus 11 anys i va descobrir que volia ser actriu, com va viure la seva etapa en la mediàtica sèrie catalana "Merlí", com ha viscut aquest gran repte de protagonitzar un monòleg com "Kassandra" i també, quins són els seus nous projectes a partir d'ara. De ben segur que de l'Elisabet Casanoves en sentirem a parlar ben sovint en el món de l'espectacle!

Els alumnes han quedat entusiasmats amb aquesta experiència. Un cop més s'ha demostrat la importància d'apropar el món professional dins les aules dels centre!!!