Esteu aquí

L’ESPRIU TORNA A LA LLIGA CATALANA D’ESCACS

El curs 2016-2017 l’Espriu va participar per primera vegada a la lliga catalana d’escacs en col·laboració amb el Club d’Escacs Santa Eugènia formant un equip amb cinc jugadors del nostre institut. Després d’aquella positiva experiència, el curs passat el nostre centre va seguir formant alumnes a través de l’activitat extraescolar “Iniciació als escacs” els dijous a la tarda. Aquest curs, doncs, dos jugadors experimentats i tres jugadors debutants formaran un nou equip que participarà a la Lliga Catalana d’Escacs 2019.

Concretament serà l’equip D del Club Santa Eugènia, que jugarà a la Tercera Categoria de Girona. Les jornades d’aquesta lliga tindran lloc els diumenges al matí entre els mesos de gener i març. Sens dubte, serà una bona oportunitat pels integrants del nostre equip per aprofundir en el coneixement dels escacs i per relacionar-se amb jugadors de diferents equips de les comarques gironines.

La primera jornada tindrà lloc el proper 20 de gener, i el nostre equip debutarà com a local, al Centre Cívic Santa Eugènia, contra el Dotze Castells B de Llers. Per tant, durant aquest trimestre us anirem informant al web del centre de com s’està desenvolupant la competició.

L’equip estarà format pels següents alumnes:

Zakariya Emoula 4t ESO

Hugo Barrientos 4t ESO

Vladyslav Kaloshyn 4t ESO

Samir Seraj 3r ESO

Ayman Achi 2n ESO

 

Salut i Escacs!