Esteu aquí

Cursa de la Convivència i de la Salut de Salt

El passat 30 de Setembre , els nostres alumnes de l'Espriu van tornar a participar a la 8a edició de la Cursa de la Convivència i de la Salut de Salt.
Aquesta cursa té com a finalitat compartir els valors de l’esport i la convivència entre alumnes dels diferents centres educatius de Salt (tant de primària com de secundària), i també entre famílies residents a Salt provinents de diferents cultures i països.

El recorregut de les curses escolars es feia  en un circuit tancat pels principals carrers del centre de la Vila i per les Deveses de Salt.
Els nostres alumnes d'ESO havien de córrer 1.300m en el circuit tancat i es valora molt positivament el fet que es separa la classificació per sexe i per edat fet que els motiva encara més a participar-hi.

Enguany vam obtenir un premi de participació amb material esportiu per ser el centre de secundària amb més participants de Salt, 26 corredors en total. A més va haver-hi presència dels nostres alumnes en tots els podis!

1er i 2n d'ESO
Categoria MASCULINA:

Ali Chahbouni (2n classificat)
Mohamed El Akel (3r classificat)

Categoria FEMENINA:
Inesse El Gourmat (2a classificada)
Rània Salmi (3r classificat)

3r i 4t d'ESO
Categoria MASCULINA

Zaccarias Emoula (1r classificat)
Abdelkarim El Jaatit (2n classificat)

Categoria FEMENINA
Dina El Haouzi  (1a classificada)
Najima Zerouali (2a classificada)
Fatu Kante (3a classificada)

Felicitats a tots els alumnes que van participar a la cursa  optant per omplir el seu matí de diumenge fent exercicis físic!!!