Esteu aquí

Trobada de centres a Logroño

Els dies  25 i 26 de juny de 2018 hem participat en el  " V Encuentro nacional de Proyectos de Acción Clave 1 (KA1) - Movilidad para el aprendizaje del personal de Educación Escolar (KA101) y de Educación de Personas Adultas (KA104)." a Logroño ( comunitat de la Rioja).

 

La trobada va tenir lloc a la sala d'actes del "Instituto Hermanos d'Elhuyar", a aquesta trobada hi varen assistir representants de centres de tota Espanya, que enguany, en la convocatòria de l'any 2018, havien aconseguit un Projecte ERASMUS KA1.  Durant aquests dos dies ens veren explicar com s'havia de dur a terme la gestió, la comunicació i la difusió del projecte. Més infromació de la jormada

L'institut Salvador Espriu ha aconseguit en la convocatòria de l'any 2018 una beca econòmica per dur a terme el seu projecte "Homo sum. Cultura e inclusión social en la Europa del siglo XXI" que durarà dos anys.

D'aqui dos anys s'ha de presentar un informe final, que es puntuat per una comissió independent i de la seva nota final depen el cobrament del 20%  de la dotació econòmica del projecte,

Les comunitats autònomes que tenen més projectes Erasmus són les d`Andalusia i la de Valencia, la nota de tall per aconseguir un projecte d'aquest tipus era de 70 punts sobre cent.