Esteu aquí

Final de curs a l'Espriu

Un curs més l'alumnat d'ESO de l'Espriu gaudeix de propostes molt engrescadores per l'últim dia. Tots els nivells fan una sortida o alguna activitat divertida.

L'alumnat de primer s'ha quedat a Salt. Eren els reis de l'institut. Han fet actuacions i han participat en una activitat amb cavalls en una hípica propera. Els ha agradat tant que n'hi ha que han proposat de tenir un cavall al centre! De les actuacions, les fotografies parlem per si soles es pot apreciar que hi ha molt talent entre els nens i nenes de primer, com també entre les professores. Han acabat la festa amb un pica-pica compartit.

Els de segon, com ja es tradició en aquest nivell, Banyoles ha estat el lloc que han descobert. Han visitat la fàbrica Torras, i el llac, on han fet jocs tradicionals.

Els de tercer, un any més, s'han acostat en bus a Sant Hilari Sacalm, a Park Aventura per pujat als arbres. Els hem pogut veure enfilats, superant obstacles, baixant per diferents tirol.lines, fent costat a la por inicial. Els hem sentit cridar d'emoció. Hem vist companys que ajudaven a altres companys. Tocant els peus a terra, tots tenien un somriure d'orella a orella.

Els de quart han anat a Girona. El professorat els havia preparat un joc de pistes per tot Girona. Han rigut molt quan els han mostrat les diferents proves superades. Els han sorprès amb un gelat de la Bombonera de la Plaça Independència i per fer el dia més rodó han dinat tots junts en un restaurant. Alguns han manifestat que era la millor excursió que havien fet mai!

 

Bon estiu a tothom!!!