Esteu aquí

DOBLE SORPRESA AL III TORNEIG “ESCACS A L’OMBRA”

El passat dijous 14 de juny va tenir lloc la darrera sessió de l’activitat extraescolar Curs d’Iniciació als Escacs. Per celebrar-ho, en aquesta darrera sessió novament vàrem dur a terme un torneig i així l’alumnat va poder posar en pràctica els seus coneixements adquirits durant el curs. Van participar a la competició un total de 13 alumnes de 1r, 2n, 3r i 4t d’ESO i el sistema d’emperallament escollit va ser el Swiss, que consisteix a enfrontar els jugadors de la mateixa puntuació.
 

Després de tres rondes de 30 minuts cadascuna, el soprenent campió va ser en Walid Emoula de 1r ESO A, que es va imposar a jugadors de més edat i experiència. El sotscampió del torneig va ser l’experimentat Hugo Barrientos de 3r ESO A. I la segona sorpresa del torneig va ser el tercer lloc d’un altre jugador debutant, el prometador Ayman Achi de 1r ESO B, que va rebre un preciós tauler d’escacs de vidre amb les seves corresponents peces.

Tots els participants varen concentrar-se i esforçar-se durant més d’una hora mitja i varen poder gaudir de l’experiència de jugar un torneig d’escacs.

CLASSIFICACIÓ FINAL

Walid Emoula 3 PUNTS

Hugo Barrientos 3 PUNTS

Ayman Achi 2 PUNTS