Esteu aquí

ApS “Germans de Sang” a l’Espriu.

Arribats de setmana santa, els alumnes de 3r d’ESO van començar a fer difusió de la donación de sang que es faria al centre en pocs dies. Apart de repartir folletons i cartells a les musties i comerços de Salt, van anar a les escoles “El Pla”, “Les Arrels”, “Silvestre Santaló”, “El Gegant del Rec”, i “Les Deveses” per a explicar en primera persona el conte “Els superherois de la san” a les nenes i nens dels cursos de 4rt. Va ser una activitat molt divertida i enriquidora que van gaudir narradors i públic!!

El divendres 27 d’abril, dia de Santa Montserrat, i coincidint amb el mercat setmanal de Salt, els alumnes van tornar a sortir, entre les parades i pels carrers del voltant del mercat, a fer la promoció i captació de donants de sang.

El dia va ser radiant, amb un sol estiuenc, que va animar a 36 persones, de les quals 32 van  fer la seva aportació a les reserves del Banc de Sang. Un detall important és el fet que 15 d’aquests donants són nous, així que esperem continuin participant en les properes campanyes.

 

Gràcies per compartir Sang compartint Salt!