Esteu aquí

Vetllada cultural dels Planters amb l'espectacle «Othelo»

El passat divendres 11 de Maig, trenta alumnes de tercer del Planter de ConArte van tenir la oportunitat d'assistir a l'obra de teatre Othelo. Com ja s'ha anat fent al llarg d'aquests dos cursos, des de ConArte apropa l'art i l'oferta cultural als nostres alumnes gratuïtament i per tant dóna la possibilitat d'anar a veure diferents espectacles amb el públic habitual. És molt interessant poder gaudir d'aquestes experiències ja que el públic esdevenen referents positius per als nostres alumnes.

Vam gaudir d'una gran vetllada de circ, clown i teatre i realment els nostres alumnes van sortir més que emocionants i encantats amb l'experiència!!

OTHELO a partir de l'obra William Shakespeare

L’argentí Gabriel Chamé, està considerat un mestre del clown. En aquest muntatge adapta i dirigeix una austera i irreverent versió de la clàssica tragèdia de William Shakespeare, interpretada per quatre especialistes en el teatre físic i burlesc: Matias Bassi, Elvira Goméz, Gabriel Beck i Martín López.

La sorprenent escenografia d’aquest Othelo exposa al públic la intimitat dels personatges: els seus secrets, pors , mentides i enveges. Un espectacle guanyador de tres premis Teatros del Mundo 2013 per la millor adaptació, el millor actor (Martín López) i la millor direcció.