Esteu aquí

XXV Mostra de Teatre a Blanes

Els alumnes de l’Optativa de Teatre en català de 2n d’ESO i el grup d’alumnes del teatre en francès de 2n i 3r d’ESO de l’Institut Salvador Espriu de Salt van participar, els passats 16 i 17 de maig, a la XXV Mostra de Teatre d‘instituts de secundària públics de les comarques gironines, que se celebra cada any a Blanes.

Al teatre de l’Esbarjo i al teatre de Blanes van representar respectivament les obres “Candide” i “L’inspector”, davant d’un públic format per alumnes d’instituts d’altres municipis. A més, al llarg dels dos dies els alumnes van tenir l’oportunitat de gaudir i veure diverses representacions. Coincidint amb la celebració dels 25 anys, tampoc van faltar els parlaments, obsequis i un piscolabis ofert per a tots els assistents.

 

Amb aquesta activitat es pretén, d’una banda, educar i potenciar aspectes com la memòria, l’expressió oral, l’expressió corporal, l’expressió plàstica i l’expressió rítmico-musical i, d’altra banda, incorporar valors com la imaginació, la creativitat, la responsabilitat, l’esforç i la cohesió de grup entre els alumnes; en definitiva, una experiència positiva i molt enriquidora per a tots ells.