Esteu aquí

L'alumnat de l'Espriu es passeja per «Girona temps de flors»

Visitar Girona sempre ve de gust però si es fa en « Temps de flors» encara més. Un grup d'alumnes de religió de 1r d'ESO i d'alumnes de 3r de l'Aula Oberta hem gaudit de molts dels espais de la ciutat. Un del llocs que ens ha fet il.lusió quan ens hi hem aturat ha estat trobar l'espai que l'alumnat de Jardineria del nostre centre ha ajudat a muntar.

Hem visitat el Museu del Tresor de la Catedral on hi ha el Tapís de la Creació. En Jesús, el professor de religió ens l'ha mostrat i ha explicat el significat de cada part del Tapís. Dins la Catedral hi ha 4 maquetes que segueixen l'evolució del temple fins els nostres dies. També hi hem parat atenció juntament als vitralls de colors que formen els finestrals del temple.

Tot caminant, hem recorregut tota l'exposició. Ens hem cansat força. A molts de nosaltres ens ha sorprès la Muralla quan l'hem resseguida per dins. Hem pujat a totes les torres per veure amb els prismàtics l'entorn, especialment on era Salt. Caminant des dels Jardins dels Alemanys, per la Muralla hem arribat al Refugui Antiaeri dels Jardins dels Infants. Hem entrat i, dins la foscor, hem intentat imaginar els moments de la guerra civil, on la gent de Girona s'amagava per fugir del perill dels bombardejos. Voltar per Girona ens ha agradat però pujar al trenet que agafen normalment els turistes ha estat molt divertit i còmode.