Esteu aquí

NIT FAMILIAR A L’ESPRIU AMB TEATRE, POESIA I DANSA

El dimecres 9 de maig es va celebrar al Teatre de Salt la NIT DE TEATRE,organitzada per l’AMPA de l’IES Salvador Espriu. L’espectacle, que ja s’havia vist per Sant Jordi amb els alumnes i professors com a únics espectadors, ara es repeteix perquè els pares i familiars puguin gaudir de les interpretacions dels seus fills o coneguts. 

L’acte va consistir en la representació teatral de les dues obres que enguany han preparat alumnes de francès, dirigits per Nela Castañ i Raquel Sánchez, i els alumnes de l’Optativa de Teatre en Català de 2n d’ESO, dirigits per Nuri Casas.Les obres que aquest any es van poder veure van ser les adaptacions de “Candide” de Voltaire i “L’inspector” de Nikolai Gógol. La interpretació i els balls dels actors i les actrius van entusiasmar tot el públic.

A més, enguany, alguns alumnes de1r d’ESO van recitar tres poemes en català sota la direcció de la professora Magalí Nadal; i l’alumna Mar Recuero va protagonitzar una dansa contemporània.

Al final de l’acte, el director del centre, Josep Roura, va pronunciar un discurs i els pares i mares de l’AMPA van obsequiar uns rams de flors a les professores que han col·laborat a la mostra d’aquest any i també van oferir un refrigeri als alumnes que han participat en les representacions.