Esteu aquí

S’acosta la festa del Dia d'Europa: seminari a l’Espriu!

Avui, dimarts 24 d’abril, Joaquim Millan, Secretari del Consell català del Moviment europeu (ccmeur.cat) ha impartit un Seminari a l’alumnat de 1r de Batxillerat i de 1r del CFGM del nostre Institut, a l’Aula Magna plena de gom a gom.

El títol de la sessió ha estat “Europa, un espai comú per compartir”, i s’ha celebrat en la proximitat del Dia d’Europa (goo.gl/Amxowx) un del símbols de la Unió, que celebrem cada 9 de maig. També ha estat una ocasió per a reflexionar seriosament en la proximitat d’una nova Jornada acadèmica (filoara.cat/de18) a la qual l’alumnat de 1r de Batxillerat de 3 Instituts gironins participarem el proper divendres, dia 4 de maig .

La sessió d’avui ha tingut tres parts: el perquè de la Unió europea, les seves principals institucions i, finalment, com els joves ens en podem beneficiar i participar-hi de manera activa.

Hi ha hagut preguntes i diàleg i també s’han distribuït alguns recursos formatius i informatius (algunes imatges a https://photos.app.goo.gl/GzVX555ruQYzATpJ2).

El Dia d’Europa se celebra anualment a moltes ciutats de la Unió, i també a centres educatius, ens culturals, biblioteques, etc.

http://europedirect.udg.edu/Activitats/ID/4869/Taller-Joventut-activa-a-la-UE-a-lINS-Salvador-Espriu-de-Salt-24-dabril-de-2018