Esteu aquí

L'Espriu participa a la "VI Jornada de l'Esport Femení"

El passat diumenge 11 de Març 25 alumnes de tercer i quart d'ESO de l'Espriu van participar a la " VI Jornada d'Esport Femení" a Girona. Va ser tot un èxit ja que hi van participar 1500 noies de la província de Girona.

Els principals objectius de la jornada és potenciar la pràctica de totes les disciplines esportives i crear un espai de visualització , d’iniciació i de reconeixement de l'esport femení; trencar estereotips envers algunes disciplines esportives considerades «no femenines»; destacar la pràctica esportiva com un espai de transmissió de valors individuals i col·lectius; reflexionar sobre els beneficis de la pràctica esportiva, els hàbits alimentaris i la qualitat de vida, i donar a conèixer esportistes destacades perquè es puguin convertir en referents quant a valors i experiències per a altres esportistes.

Les nostres alumnes estaven inscrites en dos itineraris en els quals van poder practicar Jiujitsu, futbol, ciclisme i hoquei, patinatge i  i paleotraining.
Des de la matèria d'Educació Física ja s'havien desenvolupat diferents activitats relacionades amb "Dona i Esport" per tal d'afavorir la reflexió i el sentit crític en aquest aspecte amb l'alu,mnat de tercer d'ESO . Per una banda, les xerrades de "Dona i Esport" que va dur a terme la Olga Praderes (l'organitzadora de la jornada) i un treball de trimestre on visualitzaven uns documentals i havien de fonamentar les seves reflexions.