Esteu aquí

Objectiu: Lliga Catalana d’Escacs

Aquest curs,  una vegada més, els dijous a la tarda, es porta a terme al nostre centre l’activitat extraescolar “Iniciació als escacs”. Una activitat gratuïta i oberta a tot l’alumnat de l’institut.

Els escacs estan reconeguts com un esport que millora la concentració i el raonament lògic, potencia la memòria, ajuda en la resolució de problemes, ensenya a planificar i fer previsions, millora la creativitat, ajuda a acostumar-se a la idea de victòria i derrota, etc. A més, davant d’un tauler d’escacs tots som iguals, és per això que aquest esport es considera un dels esports més socialitzadors, cohesionadors i integradors que existeixen.

Enguany la majoria de l’alumnat que realitza aquesta activitat ho fa per primera vegada. Per això, l’objetiu d’aquest curs és que aquests nous jugadors es formin el màxim possible i el curs vinent puguin formar un equip per participar a la Lliga Catalana d’Escacs, com ja va fer el nostre centre l’any passat. Per aconseguir aquest objectiu, seguim comptant amb la participació al grup del jugador amb més experiència del centre, en Zakaria Emoula de 3rB, guanyador del I Torneig Fi de Curs “Escacs a l’ombra” de 2016.