Esteu aquí

SORTIDA FESTIVAL INTERNACIONAL DEL CIRC DE GIRONA

El dijous dia 22 de febrer els alumnes de 1r d’ESO van assistir al Festival Internacional del Circ Elefant d’Or, que per primer cop s’estrenava a la ciutat de Girona (fins l’any passat es feia a la ciutat de Figueres). Aquest festival, que enguany ha arribat a la setena edició, s’ha anat consolidant com una referència a nivell mundial dins el món de les arts circenses i acrobàtiques, presentant actuacions d’artistes internacionals de reconegut prestigi.

Al llarg dels cinc dies que va durar el festival es van oferir actuacions de més de 70 artistes d’11 països, els quals van competir davant d’un jurat internacional format per 15 importants directors i experts en circ vinguts de tot el món. Les dues semifinals (espectacles Blau i Vermell, totalment diferents) i la final (espectacle Or) es van realitzar sota la nova Gran Carpa, amb visibilitat total (sense columnes i grada inclinada) i amb capacitat per 2.206 espectadors, plantada al bell mig del Camp de Mart de La Devesa de Girona.

Els nostres alumnes anar a veure l’espectacle Vermell, en el qual van poder disfrutar d’actuacions basades en teles aèries, malabars, equilibris, contorsions i acrobàcies de tota mena, que van fer les delícies de tots els espectadors.

El Festival Internacional del Circ Elefant d’Or suposa un dels únics referents actuals al nostre territori de circ de màxima qualitat i, per tant, espectacle que apel·la a tot tipus de públics sense discriminació d’edat, raça o condició social.

En definitiva, va ser una ocasió irrepetible per a gaudir del Circ d’alta qualitat!