Esteu aquí

Stop a l'embolcall d'alumini

Com ja sabeu, a l’Institut Salvador Espriu ens van atorgar el distintiu d’Escola Verda fa 4 anys.

Això comporta unes responsabilitats educatives respecte la cura de l’entorn, la gestió dels residus, el reciclatge i tots aquells aspectes que tenen a veure amb la millora d’aquests hàbits dins la comunitat educativa que formem alumnat, famílies, professorat i totes les persones que participem en el centre.  

Fem “Stop” a l’embolcall d’alumini.

Fa un any que vàrem detectar un alt consum dels embolcalls d’alumini, per tant vàrem portar a terme una campanya per explicar als alumnes que el paper d’alumini és costós de produir i difícil de reciclar. Un altre problema que ocasiona el paper d’alumini és que queden fragments petits escampats per tot el pati i això embruta i contamina. Vàrem proposar alternatives i com que la campanya no ha estat efectiva, hem decidit que a partir del dia 1 de març no es porti l’esmorzar embolicat amb paper d’alumini.

 

Per aquest motiu us demanem que ens ajudeu a fer-ho possible. És a dir, que tant si sou vosaltres els que prepareu l’esmorzar dels vostres fills com si són ells mateixos que se’l preparen, us demanem que no feu servir alumini, i  que feu servir una alternativa.

Proposem l’alternativa de portar una carmanyola o tupperware, estoigs per entrepans o boc&roll.

 

L’avantatge de les carmanyoles, tuppers i estoigs per entrepans és que poden durar molt temps, en canvi el paper d’alumini és d’un sol ús. Aquest canvi ens ajudarà a tots en l’economia familiar i el medi ambient.