Esteu aquí

Nous horitzons per als nostres Batxillers

L’alumnat de 2n de Batxillerat ja veuen ben propera la Universitat o els estudis superiors. Aquest passat divendres, 16 de febrer, han estat a la Jornada de Portes Obertes de la Universitat de Girona (https://www.udg.edu/ca/futurs-estudiants/jpo) per a informar-se millor de les possibilitats i característiques de les diferents Facultats i Escoles. Els han acompanyat els professors Gemma Padrosa i Xavier Serra, però tots ells i elles s’han manegat d’allò més bé.

Ha estat un matí ben aprofitat que han passat entre els Campus de Barri Vell (on hi ha Lletres, Educació, Turisme, Psicologia, Humanitats en general...), Campus Centre (Salut, tant Infermeria com Medicina) i Campus Montilivi (on s'hi troben la resta de Facultats, com Ciències, Econòmiques i Empresarials, Dret i les seves especialitats, o també les diferents Escoles d'Enginyeria i Arquitectura).

Entre sessions més explicatives i altres ben concretes sobre Criminologia, Educació infantil o Biotecnologies, tots plegats han pogut fer-se càrrec de les dificultats i possibilitats que la Universitat ofereix.

Aquí en teniu algunes imatges, i n’hi ha força més – o es pot ampliar - a l’àlbum https://photos.app.goo.gl/P3JyACXkV6PMErMN2

Res és senzill, i per això, també a Salt, tenim prevista properament – i us hi convidem de manera oberta - la “II Trobada d'estudiants universitaris de Salt” (inscripcions i programa a http://bit.ly/univforum), on es podrà conèixer de primera mà l’experiència – d’estudi i laboral - de nois i noies joves i de recent graduats en diferents àmbits, des de la Universitat fins als Cicles Formatius CFGS. Això serà el dissabte 17 de març al matí, a l’Auditori de la Coma Cros