Esteu aquí

Cursa popular per a la salut i la convivència de Salt

El passat diumenge dia 8 alguns alumnes del centre van participar a la Cursa per a la Salut i la Convivència de Salt. La cursa, que enguany celebrava la VII edició, té com a finalitat compartir els valors de l’esport i la convivència entre alumnes dels diferents centres educatius de Salt (tant de primària com de secundària), i també entre famílies residents a Salt provinents de diferents cultures i països.

Els nois i noies del nostre centre van participar a la categoria d’alumnes de 1r i 2n d’ESO, en la qual havien de córrer una distància de 1300 metres, i la categoria per a alumnes de 3r i 4t d’ESO, on havien de córrer una distància de 1950 metres. En ambdues categories el recorregut era en un circuit tancat situat al carrer Miquel Martí i Pol.

Cal dir que tots els nostres alumnes s’ho van passar molt bé i van tenir una gran actuació, en la qual van destacar la Dina El Haouzi i la Salimata Sangare (2a i 3a classificada en la seva categoria) i d’en Zacarias Emoula (1r classificat en la seva categoria).