Esteu aquí

Activitats de lleure de l'últim dia del curs 2016-2017 de l'Espriu.

L'últim dia de curs el professorat de l'Espriu va preparar diferents propostes per celebrar la cloenda del curs 2016-2017. Els grups de primer d'ESO van gaudir i participar en diferents tallers, partits de futbol, bàsquet i ping-pong, actuacions i un pica-pica al mateix centre.

 

També van ser els encarregats d'omplir una sopa de lletres, lletra a lletra, en una paret del pati on hi haurà amagades paraules d'un poema de l'Espriu. La Mònica Saguer, portadora de la idea, juntament amb les professores de Visual i plàstica, Anna Serentill i Sònia Méndez van ser les encarregades de coordinar el disseny i la confecció de la sopa de lletres.

 

L'alumnat de 2n i 3r d'ESO van anar d'excursió.

Els de segon van visitar la fàbrica de xocolata Torras de Banyoles, van jugar al Parc de la Draga i es van endinsar en el món màgic de l'entorn de les Estunes.

Els de tercer van enfilar-se als arbres i van llançar-se en tirolina al Parc Aventura de Sant Hilari Sacalm. Van gaudir d'alló més.

L'alumnat de 4t van fer l'acte de celebració de final de 4t d'ESO a l'Auditori de la Coma Cros de Salt. Podeu trobarles  fotos a: https://goo.gl/photos/gr292YqtnbePiHpL9