Esteu aquí

SETMANA DE L’ACTIVITAT FÍSICA I LA SALUT

Enguany els nostres alumnes de l’Espriu han tornat a participar a les activitats esportives organitzades  per l’Ajuntament de Salt en motiu de la “Setmana de l’Activitat Física i la Salut”.

En primer lloc el dilluns 3 d’abril, els alumnes de primer d’ESO van participar a la “Cursa popular” al Parc Monar. Aquesta cursa es realitza anualment i es celebra en les diferents categories de cursos i gènere.

Tot i que els nostres alumnes de primer no van fer podi, van mostrar una actitud participativa i d’esforç.

El dimarts 4 d’abril els alumnes de primer de Batxillerat van assistir a un taller-xerrada a la universitat EUSES de Salt , la temàtica de la qual era “Hàbits esportius per a la salut”. Va ser una gran experiència per als nostres alumnes ja  que el fet de rebre una classe a dins la universitat i amb un professor especialitzat va ser molt motivador.

I per finalitzar el divendres 7 d’abril, els alumnes de tercer d’ESO van prendre part a la “Gimkama Saludable” que es duia a terme al Pla dels Socs de Salt. Durant més de tres hores, van passar per diferents estacions on van practicar esports com el Korfbal, el hoquei,i el futbol, jocs com la “bandera” i un circuit en bicicleta pel carril bici fins arribar gairebé a la Pilastra. Un cop finalitzada aquestes activitats, ens vam desplaçar  a les pistes municipals de les Guixeres on vam fer un torneig de futbol i vam poder practicar tennis a les pistes.

Així doncs, una any més els nostres alumnes del l’Espriu durant aquella setmana van estar actius físicament i van poder gaudir de la pràctica esportiva en diferents àmbits i espais de Salt.