Esteu aquí

3ª Donació de Sang a l’Espriu.

El passat divendres 24 de març els alumnes de 3r van tornar a fer possible una jornada de donació de sang fabulosa. Ja de bon matí, van anar a muntar la carpa al mercat per a començar a informar a la gent de la imminent arribada de la unitat mòbil del banc de Sang a l’Espriu. Prèviament ja havien anat a les escoles a explicar el conte dels “Herois de la Sang” i van repartir cartells i fulletons per tota la vila.

A les onze va arribar el bus del Banc i va començar la donació. La gent va anar venint gradualment i sense embussos. Vàrem passar el matí d’un dia radiant i càlid, com la gent que va omplir les bosses d’esperança i voluntat d’ajudar fins al darrer moment, a 2/4 de quatre quan vàrem clausurar la donació amb un total de 34 donacions, 14 de les quals són primeres donacions, i 3 oferiments.

Que poden semblar pocs? No us ho penseu pas, a Salt, al cap de l’any, es fan més de 14 donacions!!

 

L'alumnat de l'Aula Oberta del nostre institut va  preparat els obsequis que es van regalar com a agraïment a totes aquelles persones que es van acostar a donar sang a la campanya d'enguany. Van elaborar 7 pastissos formats per 12 porcions de pastís de cartró  cada un, decorats amb motius florals. Dins de cada porció hi havia  un missatge d'agraïment i una bossa de caramels. Els pastissos  tenien espelmes amb  el número 40 en motiu de la celebració del nostre 40è  aniversari.

L'alumnat de l'Aula Oberta van ser els encarregats, juntament amb els seus companys de tercer, de repartir-ho entre els/les donants.

 

Moltes gràcies a tots i fins la propera donació!!