Esteu aquí

Els alumnes de l’Espriu ens expliquen de l’Institut

Alguns estudiants de 4t d’ESO del nostre Institut estan aprenent a fer TV, en el projecte formatiu de Comunicació audiovisual per estudiants del final de l’ESO i Batxillerat. Un dels primers reportatges que han fet és una invitació a la Jornada de Portes Obertes que – fent seguit a la de l’ESO que es va realitzar el passat 5 de març – tindrà lloc el proper dimecres 7 de maig per als estudis de Batxillerat i Cicles Formatius. El vídeo es titula “El nostre centre educatiu a Salt” 

En el vídeo, dirigit per la Thyare, en Leandro i en Wilber i amb la col·laboració  altres alumnes d’Espriu TV, s’expliquen alguns espais i algunes característiques de l’Institut. Amb aquestes imatges volen convidar a totes les famílies i als possibles nous estudiants a què ens vingueu a conèixer.

De ben seguir que seguiran molts més reportatges, però aquí en tenim una primera aproximació, que agrirem que difoneu a les vostres xarxes digitals i amistats i coneguts.

Les imatges s’han enregistrar en diversos moments dels mesos de febrer i març del 2014, i es poden difondre sota la llicència Creative Commons