Esteu aquí

Cultures a Europa: els de 1r de Batxillerat hi pensen

Ja fa setmanes que els nostres estudiants de 1r de Batxillerat – juntament amb els d’altres 3 Instituts – estan treballant sobre el lema d ela Unió europea, “Units en la diversitat”. Justament ara que s’han complert 60 anys del Tractat de Roma, que en va ser una fita tan rellevant.

Tenim una web de treball, a la qual podeu accedir fàcilment, a http://filo.segirones.cat/dde17 , i també estem preparant altres materials de consulta i referencia. El dissabte 8 d’abril hem estat enregistrant imatges per a un vídeo i per a promos que aviat veureu a la zona adequada d’EspriuTV: https://vimeo.com/album/2764620

La diversitat cultural, i el coneixement de les nacions i pobles d’Europa és clau. Hi haurà un seminari previ, al nostre Institut, amb el professor Joaquim Millan (el 25 abril), Secretari general del Consell català del Moviment Europeu i us esperem  a tost per la Jornada del dia 5. També esteu convidats a l’acte que es farà a l’Ajuntament de Girona el dia 9 de maig, a la tarda, en ocasió – aquest cop sí – de la celebració oficial del Dia d’Europa 2017.