Esteu aquí

ESQUIADA 2017

Un any més els alumnes de primer Batxillerat i cicles formatius van gaudir de l'esquiada d'enguany organitzada pel departament d'Educació Física un any més.  La sortida es va dur a terme del 8 al 10 de Febrer i vam disfrutar d'un temps i una neu immillorable. El primer i el tercer dia ens vam desplaçar a les pistes catalanes de la Masella i en canvi al segon vam esquiar  a les pistes franceses dels Angles.

Els alumnes podien escollir entre dues modalitats d'esport de neu; l'esquí alpí i l'snowboard. En aquest cas la gran majoria van debutar en la pràctica de l'snowboard i només uns deus alumnes van fer-ho amb l'esquí alpí.

L'inici de pràctica d'aquests esports és dur ja que adquirir l'equilibri necessari per esquiar no és fàcil i aprendre'n significa caure vàries vegades!! Tot i així al tercer dia els nostres alumnes ja ho tenien més controlat i podien gaudir de la sensació de lliscar per la neu.

Ens vam allotjar a l'Hotel Esquirol de Llívia, on vam estar fantàsticament bé i tots van poder recuperar-se del cansament acumulat al llarg del dia.

El divendres al vespre vam baixar de les muntanyes i vam tornar cap a Salt, cansats i baldats però contents i amb ganes de repetir!