Esteu aquí

TORNEIG INSTERINSTITUTS DE FUTBOL I VOLEIBOL

El passat dimecres 22 de Febrer, els nostres alumnes van participar a la segona jornada del Torneig Interinstituts de Girona i Salt que organitza anualment el Consell Esportiu del Gironès dins el programa del Pla Català a l'Escola.

Aquest any gaudim d'un equip de voleibol i de dos equips de futbol, els quals s'entrenen cada dimecres a la tarda a l'institut.

A l'inici de curs, tots els coordinadors del Pla Català de l'Escola ens reunim per acordar quan iniciarem les activitats als nostres centres i quan desenvoluparem les quatre jornades del Torneig.

Hi participem quatre centres de secundària de Salt, el INS  Salvador Sunyer i Ins Salvador Espriu, i de Girona, el INS Narcís Xifra i INS Santa Eugènia.

En aquesta competició es prioritza el «joc net» i els valors esportius davant del resultat esportiu. Per aquest motiu hi ha uns Tutors de Joc durant el torneig que avaluen les actituds dels jugadors respecte  els propis jugadors d'equip, dels contraris i de l'àrbitre.

En aquest moments podem felicitar els nostres alumnes ja que han estat valorats molt positivament en la competició i això és prioritari per al nostre centre.