Esteu aquí

Els de 4t d'ESO de l'Espriu fem una matinal a Fitjove

L’última setmana de novembre els alumnes de 4t d’ESO vam anar a conèixer les instal•lacions esportives de la UFEC de Salt. Allà vam suar i gaudir de valent practicant tot tipus d’activitats, totes elles dirigides per un tècnic esportiu. 

El matí va començar amb un entrenament de spinning sobre una bicicleta estàtica. La sessió va començar a un ritme suau, però mica en mica vam anar agafant velocitat tot seguint el ritme de la música! 
A continuació, i sense temps per descansar, vam anar a la sala polivalent per fer una sessió de zumba, on vam poder comprovar que molts de nosaltres portem el ritme dins nostre... i d’altres no tant! No ens en vam adonar i els peus i els malucs ens anaven al 100%!
Per si encara no n’hi havia hagut prou, ens esperava una sessió de body combat, el qual consisteix en realitzar moviments provinents de diferents modalitats de lluita tot seguint el ritme de la música. Eps! Sempre sense contacte! 
I per acabar-ho de rematar, vam gastar les últimes forces que ens quedaven fent una sessió d’entrenament funcional amb l’objectiu de tonificar diferents músculs del nostre cos amb l’ajuda d’una barra d’entrenament que pesava 7 kg.
Val a dir que va ser un matí ben mogut i que vam quedar ben baldats, fins al punt que l’endemà tots estàvem adolorits del dia anterior. Això sí, ens ho vam passar genial!!!