Esteu aquí

Camí a la Universitat

Tothom sap que anar a la Universitat no és fàcil, però és possible!
Generalment s’hi accedeix des del Batxillerat després de superar les proves d’accés, conegudes com a Selectivitat. Enguany aquest proves es faran els dies 13, 14 i 15 de juny (hi ha una 2a convocatòria al setembre): aquí hi trobeu tota la informació que cal.

Doncs bé, per a escollir bé la carrera, la Universitat de Girona organitza unes Jornades de Portes Obertes, que han estat el dia 17 per a estudiants, i n’hi haurà una altra al maig per a famílies. Hi han participat els nostres alumnes de 2n de Batxillerat que han volgut, amb 3 possibilitats (a més complementables): a) el campus de Barri vell (Humanitats, Psicologia, Pedagogia, Turisme...); b) el campus de Montilivi (Ciències, Politècnica, Dret, Economia...); i c) el campus d’Emili Grahit (Infermeria i Medicina). Va ser un matí molt ben aprofitat, amb xerrades, visites guiades, explicacions, tallers...
Per exemple, els d’Economia van fer un joc d’anàlisi de la situació financera de Barça i Madrid; els de Dret van poder assistir a una simulació d’un judici; o els de Lletres a diferents tallers al Claustre de Sant Domènec. Aquí hi ha algunes imatges, en un àlbum ampliable i obert.

Ara ve el següent pas: escollir molt bé cap a on tires, i preparar-s’hi de debò per aconseguir-ho, Ànim!!