Esteu aquí

4t Concurs d'antifaços de l'Espriu, organitzat per l'alumnat de l'Aula Oberta

Ja tenim el Carnaval a tocar. Disfresses, maquillatge, carrosses, comparses... els que segueixen aquesta tradició ja fa dies que han posat fil a l'agulla. A l'Espriu també. Un any més, l'alumnat de l'Aula Oberta, hem organitzat el concurs d'antifaços del centre.

Els passadissos de l'Institut ja s'han començat a engalanar amb els diferents antifaços dels participants. Enguany celebrem la quarta edició d'aquest concurs. Els nois i noies de l'Aula Oberta, per parelles, vam anar a cada classe d'ESO a explicar les bases del concurs. A classe hem decorat antifaços gegants amb els nostres dissenys i serviran per ambientar diferents espais del centre. El dia 22 de febrer, a l'hora del pati i davant del bar de l'institut, farem l'entrega de premis. El jurat ho tindrà difícil ja que tots els dissenys són molt bonics i originals. Moltes gràcies a tots i a totes per participat.

BASES DEL CONCURS D'ANTIFAÇOS 2017

IES SALVADOR ESPRIU

SALT

1- En aquest concurs hi poden participar tots els alumnes matriculats d'ESO del nostre centre.

2- Hi haurà dues categories:

Primer cicle d'ESO (1r i 2n ).

Segon cicle d'ESO (3r i 4t ).

3- Cada participant podrà presentar una obra original. Els organitzadors del concurs lliuraran a cada delegat/da un sobre amb els antifaços per pintar i decorar. Un cop decorats s'hauran de retallar per les vores i pels ulls.

4- Les obres seran identificades amb un pseudònim escrit al darrere de l'antifaç. El/la delegat/da tindrà la llista de tota la classe i al costat del nom haurà d'anotar el pseudònim de cada alumne/a.

5- El dia 9 de febrer el/la delegat/da haurà de lliurar el sobre tancat amb els antifaços i la llista de classe a consergeria.

6- El premis seran iguals per a les dues categories.

PRIMER PREMI: Dues entrades per un dimecres al cinema i dos berenars al König de l'Espai Gironès

SEGON PREMI: Un pen

8- Tots els antifaços s'exposaran als passadissos de l'institut des del dia 13 de febrer fins al 6 de març.

9- El jurat estarà format pels organitzadors del concurs i el professorat del Departament de Dibuix de l'Institut i el delagat de l'aula oberta. El veredicte del jurat serà inapel·lable i es podrà declarar desert en qualsevol categoria.

La deliberació del jurat es durà a terme durant la setmana del 14 al 17 de febrer.

10- El dia 22 de febrer es farà el lliurament de premis al hora del pati a la zona del bar.

11- L'organització establirà les mesures de què disposi per al bon funcionament i conservació de les obres presentades, però no es responsabilitzarà dels danys, deterioraments o pèrdues.

12- El fet de participar en el concurs suposa l'acceptació d'aquestes bases i també del veredicte i les decisions del jurat.

ORGANITZACIÓ: AULA OBERTA