Esteu aquí

Pràctiques a la UdG: els nostres alumnes a la Facultat de Psicologia

Els estudiants de 2n de Batxillerat de l’Espriu podran  gaudir d’una activitat pionera en l’àmbit de les relacions Instituts-Universitat: un matí de treball i de workshops a la Facultat de Psicologia de la UdG.

Gràcies a la disponibilitat de la Dra. Sara Malo i d’un bon grup de docents universitaris, els alumnes de l’Optativa de Psicologia de l’Espriu passaren el dia 10 de febrer a la Facultat de Psicologia i als seus laboratoris. Això s’emmarca en un projecte d’orientació operativa en “El pas de Batxillerat als Estudis Superiors: Realització d’algunes experiències pràctiques a l’entorn universitari”.
En concret, visitarem la Facultat de Psicologia i Educació per a experimentar què es fa al Grau en Psicologia.
El programa inclou una rebuda oficial i una a la Facultat i laboratoris i 3 workshops simultanis: a) Neurociències, treball amb Neuroscan (una breu introducció de les neurociències cognitives, amb exemples d’ús del Neuroscan); b)
Comprensió emocional i social, amb coneixement de què és i com funciona el Eye-Tracker de la UdG (de nom Tobii), així com algunes investigacions que han utilitzat aquest aparell per estudiar la comprensió emocional i social; i c) un taller de Competències Professionals i Acadèmiques del Psicòleg, en el qual es mostrarà als nostres alumnes la metodologia de treball de l’ABP dins el marc d’una assignatura que s’anomena CAPI.
Després d’una breu pausa, els nostre alumnes participaran en una conversa
amb estudiants de cursos superiors una sessió conjunta de cloenda i valoració de la visita i l’experiència.
Cal dir que aquesta activitat compta amb el suport de la UdG i del nostre Institut.
De ben segur serà un matí únic: ja us passarem imatges i vídeos.

La Facultat d’Educació i Psicologia de la Universitat de Girona inclou aquests tallers i visita en el seu “Recull d’activitats”.