Esteu aquí

L'Espriu crea un equip d'escacs

Gairebé dos anys després que el nostre centre comencés a oferir l’activitat extraescolar “Iniciació als escacs”, més de 50 d'alumnes han assisitit a classes d’aquest esport al llarg d’aquest temps. Amb cinc d’aquests alumnes i un professor de l’institut, que farà les funcions de delegat, aquest curs escolar hem decidit crear un equip d’escacs en col·laboració amb el Club d’Escacs Santa Eugènia.

Concretament, serà un equip que jugarà a la Tercera Categoria de la Lliga Catalana 2017 de Girona. Les jornades d’aquesta lliga tindran lloc els diumenges al matí entre els mesos de gener i març. Sens dubte, serà una bona oportunitat pels integrants del nostre equip per aprofundir en el coneixement dels escacs i per relacionar-se amb jugadors de diferents equips de les comarques gironines.

La primera jornada tindrà lloc el proper 22 de gener, jornada de descans pel nostre equip, que debutarà el diumenge 29 de gener com a local, al Centre Cívic Santa Eugènia, contra el Palafrugell C. Una vegada començada la competició, us informarem de com està anant l’experiència

L’equip està format pels següents alumnes:

Zakariya Emoula 2n B

Eloy Aibar 2n A

Hugo Pablo Veyrat 1r Batxillerat A

Hugo Barrientos 2n B

Nabel Krourouch 1rA