Esteu aquí

2016: un any ben internacional a l’Espriu

El 19 de desembre al matí ha tingut lloc a l’Aula Magna de l’Espriu el lliurament dels premsi del 2n concurs de microrelats audiovisuals #Arafa30anys, als alumnes de 2n de Batxillerat. Tots han assitit a una sessió acadèmica, presentada per la Sheila González i la Laura  Delgado, en la qual s’han vist audiovisuals produïts amb motiu de la celebració del Dia d’Europa 2016, explicacions de què són els Erasmus i també els microclips dels vídeos guanyadors del concurs. Aquí en teniu un àlbum d’imatges.

Els alumnes de l’Espriu, de l’equip local Erasmus, que han fet mobilitats enguany, han exposat breument la seva experiència: han estat la Sheila, la Paula i l’Eva (Nuremberg); la Laura, la Maria i l’Àngel (Praga), en Sergi i en Vicenç (Strzelin, Polònia) i en Pere, en Dani, la Darling, la Siham i la Djouba (Nîmes).

Després d’una breu intervenció de la prof. Mariona Illamola, d ela UdG, s’han lliurat els premis, dels quals ja us vam parlar recentment.

El Director de l’Institut, el Sr. Josep Roura, s’ha adreçat també als alumnes i als convidats i docents presents, posant de relleu el caràcter integrador i eminentment positiu de la Unió europea i dels seus projectes de desenvolupament i educatius.

Els resultats del concurs es poden veure a la web d’Europe Direct, que ofereix moltes informacions sobre les possibilitats educatives a Europa per als joves i per als docents.