Esteu aquí

Vuitena reunió de treball d’estudiants Erasmus+

En el marc de les trobades  periòdiques de seguiment amb els alumnes que formen part de l’equip local Erasmus+ de l’Institut Espriu, el matí del dimarts 22 de novembre, s’ha celebrat una reunió – ja la 8a - a la Biblioteca del centre. Aquí en teniu la foto al final (faltaven alguns, en diverses ocupacions acadèmiques).

L’ordre del dia era intens, i va servir per repassar els següents punts: a) lliurament de la documentació del projecte, fins al present; b) alguns detalls de les experiències viscudes a Praga i a Strzelin; c) propera mobilitat a Nîmes; d) web oficial del projecte i plataforma eTwinning de treball; e) elaboració de qüestionaris i documents de seguiment; f) programa emès recentment per TV Girona i àlbums fotogràfics; i g) projectes de futur.

Com s’explica al projecte aprovat, “’Experience Art - Increase Motivation’ aims at students in danger of dropping out of school prematurely. We are six schools of upper secondary level from the Czech Republic, France, Germany, Poland, Spain and Turkey. Our aim is to develop and test concepts of increasing the students' motivation by involving them in various art projects”.

És ben cert que Erasmus permet conèixer joves d’altres països, sistemes educatius diferents, ciutats i expressions culturals innovadores per a tots nosaltres, acollir alumnes i professors de països europeus a Salt, etc., però sobretot persegueix tres objectius per a l’Institut: la millora del coneixement i ús de la llengua anglesa; la motivació acadèmica i l’afany d’excel·lència; i la internacionalització del centre.

Amb tot plegat, tenim un bon futur al davant!!