Esteu aquí

L’ESPRIU A LA “CURSA PER LA CONVIVÈNCIA I SALUT” DE SALT

El passat diumenge 6 de Novembre, divuit alumnes d’ESO del nostre institut van participar a la 6a edició de la Cursa Popular de Salt per a la Convivència i la Salut.

Aquesta cursa està organitzada per l'Associació Nous Catalans que està formada per immigrants de diferents països amb inquietuds sobre la qualitat de vida i la integració social de les persones estrangeres que viuen a Catalunya.
Els alumnes de primer i segon d’ESO, van còrrer la distància de 1300m. Dins aquesta  pel que fa  a categoría masculina va calssificar-se en segon lloc en ZaKaria Emoula i en categoría femenina van quedar en segon i tercer lloc, La Nayima Zerouali i Naima Ouchan així doncs els felicitem pel seu esforç.
En la categoría 3r i 4rt d’ESO van còrrer 1.950m i en Brahim Zemboui i Haytham El Ouali  han quedat en tercer i quart lloc. En la categoría femenina, la Hanane Ouchan va lidiar la carrera.
A més a més en la categoría senior, en Xavier Oliveras, profesor d’Educació Física i la Mònica Saguer , la integradora social del centre van participar a la cursa fent 9km.
Felicitats a tots els participants per al vostre esforç i treball!!!