Esteu aquí

Els de 2n de Batxillerat de l'Espriu visiten “Ara fa 30 anys”, a la Biblioteca Rahola

El dimarts 25 d’octubre, tots els alumnes del darrer curs de Batxillerat han fet sengles tallers de treball a la Biblioteca Rahola de Girona.

En la primera part de la Jornada, un grup d’alumnes ha seguit una àmplia visita guiada a l’exposició “Ara fa 30 anys”, que presenta un recorregut històric i de la rellevància que aquet fet – la pertinença a la Unió europea – ha tingut per a Catalunya. L’explicació ha estat a càrrec de Mònica Plana, professora del Departament de Dret públic d ela Universitat de Girona.

L’altre grup ha estat acompanyat per la Directora de la Biblioteca, Lourdes Reyes, i ha tractat del funcionament d’aquet equipament, que és considerat un dels més innovadors en l’actualitat. des de la justificació arquitectònica, funcional i estètica de l’edifici, fins a la gestió dels documents o els serveis que la Biblioteca ofereix: l’alumnat ha pogut aprendre tot el que desitjava, i fins i tot més. També han utilitzat els punts d’informació, han fet recerca bibliogràfica i han completat un qüestionari.

Després d’una pausa esmorzar, en el marc del Parc del Migdia i de l’Eixample de la ciutat de Girona, els grups s’han intercanviat, de manera de tots han pogut accedir a la informació completa. En la segona part, l’explicació de la Biblioteca i les possibilitats que ofereix l’ha feta Helena Pons, també de l’equip directiu.

Els estudiants completaran diferents treballs (en suport digital, audiovisual, en xarxa i també en paper), que seran avaluats, en l’àmbit de l’assignatura de Filosofia i de l’àrea de Tutoria.

MES FOTOGRAFIES