Esteu aquí

FONTAJAU S'OMPLE DE NOIS I NOIES DE L'ESPRIU

El divendres 30 de setembre els nois i noies de primer A, B, C, D, vam anar d'excurció a Fontajau. Vam sortir de l’institut a les 9:30 del matí, vam passar per la Comacros, desprès vam caminar aprop d’un hort molt maco fins a arribar al nostre destí.

Mentre caminàvem vam estar contemplant el nostre entorn meravellós, però com que era una caminada molt llarga, vam decidir esmorzar.  
Desprès de recuperar les forces ens vam dividir en grups  i cadascú va començar a jugar i a divertir-se. Les professores ens van començar a explicar els jocs que jugaríem. Cada grup va anar a on li tocava i cada deu minuts canviàvem de  joc fins a fer una volta sensera. Les professores ens van donar permís per jugar el joc que volíem.
Seguidament, les mestres van guardar les cordes, les pilotes… i, ens van demanar les motxilles. Els alumnes no sabíem  què tramaven les professores, però estaven ajuntant les nostres bosses, fins a donar forma al número 40. Ens van dir que l’institut Salvador Espriu, el nostre, aquest curs feia  40 anys!!! Quina il.lusió!! Això ens va aclarir una mica les coses.
Quan va ser hora de tornar, ens vam posar en files i l’Anna Buixeda ens va fer una foto fantàstica.
Vam tornar a casa amb un somriure d’orella a orella. Va ser un gran matí !

Widad Moula 1r A